Conference League

Πασχαλάκης: «Σε τέτοια ματς, τη διαφορά την κάνουν οι λεπτομέρειες»

Στο γεγονός πως σε ματς τέτοιου επιπέδου δεν επιτρέπονται τέτοια λάθη στάθηκε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τη Μαρσέιγ στα προημιτελικά του Europa Conference League.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης τόνισε πως ο Μανταντά είναι καλός και έμπειρος τερματοφύλακας, θεωρεί πως αυτά τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες και χαρακτήρισε ευλογημένη τη φετινή σεζόν για τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

Για τον Μανταντά: «Είναι ένας καλός τερματοφύλακας, δεν χρειαζόταν να παίξει με εμάς για να το δείξει. Είναι πολύ έμπειρος, δεν χρειάζεται να πω κάτι γι' αυτό».

Για το που κρίθηκε η αναμέτρηση: «Σε αυτό το επίπεδο, η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Στο πρώτο λάθος που έγινε, δεχτήκαμε το γκολ. Αξίζει συγχαρητήρια αυτή η ομάδα. Είμαι χαρούμενος με την προσπάθεια όλων των παιδιών».

Για την ανανέωσή του: «Δεν είναι της παρούσης».

Αναφορικά με το αν είναι καλύτερη από τη χρονιά του νταμπλ η φετινή: «Τη φετινή χρονιά τη θεωρώ ευλογημένη. Ειδικά μετά την κακή περίοδο που είχε η ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια. Χαίρομαι την κάθε στιγμή. Είναι ένας δύσκολος σύλλογος. Ο Λουτσέσκου απορροφά όλη την πίεση, φέτος δεν έχω καταλάβει καθόλου πίεση και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x